Meiltä pentu?

Jokaisen pennuistamme kiinnostuneen kanssa keskustelen mielelläni kissan hankintaan liittyvistä asioista. Toivon että kerrotte millaiseen kotiin pentu olisi muuttamassa ja ketä perheeseenne kuuluu. Haluan tavata pennunostajan henkilökohtaisesti ja toivon että he käyvät pentua meillä katsomassa. Ulkonäön lisäksi pennun luonne ratkaisee paljon, onko hän mahdollisesti lemmikki-, näyttely- vai siitostasoinen.

Pennun hinta vaihtelee 950-1900e, varausmaksu on 300e. Varausmaksun maksettuaan on varannut pennun ja varausmaksu vähennetään pennun lopullisesta hinnnasta. Mikäli kauppa peruuntuu ostajan puolelta ei varausmaksua palauteta. 

Lemmikki- ja näyttelytasoiset pennut varhaiskastroidaan/steriloidaan ennen luovutusta ja toimenpiteen hinta lisätään pennun hintaan. Kaikki pennut madotetaan useaan kertaan, rokotetaan ja sirutetaan sekä ovat eläinlääkärin tarkastamia ja rekisteröidään Suomen kissaliittoon. Mukaansa pentu saa pentupakkauksen jossa on tuttua ruokaa sekä kirjalliset hoito-ohjeet. 

Toivon jokaisen pennun uuden omistajan kertovan pennun kuulumisia silloin tällöin ja kasvattajana olen aina valmis tukemaan ja auttamaan mahdollisuuksien mukaan koko pennun eliniän :)

Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut kissoistamme!