Naaraat

Oma kasvattimme CH FI*Helmikeijun Tahitian Pearl eli Pessi (s. 10.5.2014) on todella hurmaava. Hän on pienestä pitäen rakastanut kameraa ja hänestä saa valloittavia kuvia. Pessi on aina siellä missä tapahtuu ja haluaisi olla tietenkin huomion keskipisteenä :) Väritykseltään hän on sinitabbynaamio colourpoint, RAG a 21. Pessi on tehnyt kaksi pentuetta ja odottaa nyt kolmatta. Hän on myös käynyt näyttelyissä ja valmistui Championiksi 2.7.2017

Pessi 4kkPessi 1v

Pessi 2v.
Oma kasvattimme GIC FI*Helmikeijun Akoya Pearl eli Pumpuli (s. 10.5.2014) omaa niin ihanan luonteen että jo pelkästään sen vuoksi halusimme pitää sen. Lisäksi hän on oikein kaunis, kehräystä riittää jokaiselle syliinottajalle! <3 Väritykseltään hän on RAG f 21 eli ruskea kilpikonnatabbynaamio colourpoint. Pumpuli on tehnyt yhden pentueen ja jatkanut sen jälkeen hienosti näyttelyuraansa valmistuen 21.1.2018 Grand International Championiksi

Pumpuli 8kk

Pumpuli 1v

 

Pumpuli 2v

Kissalamme uusin jäsen on oma kasvattimme CH FI*Helmikeijun Pink Panther Pearl eli Pinkkis, Pessin tytär.

Hän on sininaamio colourpoint ja omaa todella hurmaavan luonteen! Hän on menestynyt mukavasti näyttelyissä ja valmistui Championiksi 2.8.2017. Hänelle suunnittelemme pentuja syksylle 2018

Neljäs siitosnaaraamme on oma kasvattimme CH FI*Helmikeijun Lily Pearl "Prinsessa Lily". Hän on menestynyt hienosti näyttelyissä ja vuodelle 2020 suunnittelemme hänelle pentuetta.


Kastraatit

Tässä on ensimmäinen ragdollimme, Kesälän Kastehelmi "Emmi", 7v. Hän on kastraatti ja käymme hänen kanssaan näyttelyissä. Hän on poikkeuksellisen kookas, painoa 8.8kg.

Väritykseltään hän on ruskea tabbynaamio colourpoint, RAG n 21. Luonteeltaan hän on todella kiltti ja sosiaalinen. Emmi rakastaa esiintymistä ja näyttelyihin hän lähtee mielellään. Hän on naaraaksi poikkeuksellisen kookas, 8.8kg.

Lumihiutaleen Demi-Moore eli kotoisammin Tikku, liittyi perheeseemme keväällä 2012. Hän elää perheessämme kastraattina. Väriltään hän on sininaamio bicolour. Luonteeltaan hän on yhden ihmisen, emännän, kissa. Mutta niin äärimmäisen suloinen sinisilmä!

Uniklubin Perfect Pearl on "toinen" Helmemme, lempinimeltään Tiitiäinen. Hän on kissalamme kahden ensimmäisen pentueen emo. Luonteeltaan hän on iloinen hurmuri, joka on aina hyvällä tuulella. Syvän siniset silmät ja ihana, silkkinen turkki kääntävät katseita. Jokaiselle ihailijalle on tarjolla kehräystä ja rapsutettavaa :) Väritykseltään hän on RAG f eli ruskeakilpikonna. Hänet on steriloitu keväällä 2015 ja hän viettää kissalassamme mukavia eläkepäiviä.

Helmikeijun Hulina, maatiainen 8v. Porukan kiistaton johtaja, kiltti ja tyylikäs raitahousu!

.